Mogelijkheden

Consulten

Tijdens een consult bekijk/voel ik wie er tegen over mij zit, wat zijn/haar drijfveren zijn en welke emotie blokkeert. Daarbij maak ik gebruik van mijn invoelend vermogen en kristallen die energetische inzichten versterken.

Met het invoelen schrijf ik de kernwoorden op en worden besproken, hetgeen ook meegegeven na het consult zodat er later er nog op terug gekeken kan worden. Ook de tarotkaarten zijn een prachtig hulpmiddel om mensen inzichten te geven in zichzelf.

Een consult neemt meestal een uur in beslag, als afsluiting magnetiseer ik om het proces vorm te geven.

 

Spirituele lezingen

Voor velen is het onduidelijk hoe ze hun eigen spirit (ziel, geest, gevoel, ik) kunnen ontdekken. In groepsverband leg ik uit hoe dit mogelijk is. Op het gebied van spiritualiteit zijn er talloze specifieke onderwerpen om uit te leggen, wat tevens de mogelijkheid biedt om een vervolg van de lezing voort te zetten.

De essentie van deze lezingen ligt in het uitleggen van de bewustwording van onszelf. De lezingen kunnen een blijvende indruk achterlaten en, zoals bedoeld, een deur openen naar jezelf, wat letterlijk en figuurlijk ‘verlichting’ met zich meebrengt!

Tijdens een lezing is het niet de bedoeling om in te gaan op privé-gevoelige situaties in het openbaar. De ruimte om hierop in te gaan is echter beperkt, maar dit is uiteraard wel mogelijk tijdens persoonlijke consulten.

Hierdoor zijn deze lezingen zeker de moeite waard om te ervaren.

Aromatherapie

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde die gebruik maakt van etherische olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen. Het woord aromatherapie is een samentrekking van de woorden aroma en therapie en staat voor behandeling met geuren. Aromatherapie wordt vooral ingezet bij klachten die samenhangen met spanningen, angst en slapeloosheid. De geuren zouden inwerken op het onderbewuste en een verstoord zenuwstelsel terug in evenwicht brengen De oliën waar ik mee werk en aan kan bieden zijn 100% zuiver!

Al eerder vermelde ik dat ziektebeelden regelmatig kunnen voortkomen uit een stagnatie in een emotioneel proces (angst, schuld, frustratie, verdriet, bitterheid, enz.).

Aromatherapie is een mooie ondersteuning op fysiek en emotioneel vlak, die ik kan aanbieden, eventueel naast de reguliere medicatie.

Het is inmiddels bekend en bewezen dat bij grote warenhuizen geuren verspreid worden om het koop gedrag te bevorderen. Mandarijn en Lavendel zijn ook per definitie de bekendste geuren die ons vrolijk stemmen.

Zelfs voor mensen met een allergie die van parfumluchten benauwd worden en vluchtgedrag vertonen wanneer iemand met een sterk geparfumeerde walm langsloopt, zijn er heerlijke verdraagzame geurende oliën…