Mogelijkheden

Tijdens een consult bekijk/voel ik wie er tegen over mij zit, wat zijn/haar drijfveren zijn en welke emotie blokkeert. Daarbij maak ik gebruik van mijn invoelend vermogen en kristallen die energetische inzichten versterken.

Met het invoelen schrijf ik de kernwoorden op en worden besproken, hetgeen ook meegegeven na het consult zodat er later er nog op terug gekeken kan worden. Ook de tarotkaarten zijn een prachtig hulpmiddel om mensen inzichten te geven in zichzelf.

Een consult neemt meestal een uur in beslag, als afsluiting magnetiseer ik om het proces vorm te geven.

Aromatherapie is heel breed en kan voor allerlei ziektebeelden gebruikt worden. Bij regelmatig en consequent gebruik zien we echt verbetering en genezing. De oliën waar ik mee werk en aan kan bieden zijn 100% zuiver!

Al eerder vermelde ik dat ziektebeelden regelmatig kunnen voortkomen uit een stagnatie in een emotioneel proces (angst, schuld, frustratie, verdriet, bitterheid, enzovoort).

Aromatherapie is een mooie ondersteuning op fysiek en emotioneel vlak, die ik kan aanbieden, eventueel naast de reguliere medicatie.

Het is inmiddels bekend en bewezen dat bij grote warenhuizen geuren verspreid worden om het koop gedrag te bevorderen. Mandarijn en Lavendel zijn ook per definitie de bekendste geuren die ons vrolijk stemmen.

Zelfs voor mensen met een allergie die van parfumluchten benauwd worden en vluchtgedrag vertonen wanneer iemand met een sterk geparfumeerde walm langsloopt, zijn er heerlijke verdraagzame geurende oliën…

Bij u of bij mij thuis in gewenste dagdelen (ochtend, middag of avond).

Bij een groepsreading zal ik na de gebruikelijke meditatie eerst ingaan op de essentie van persoonlijke groei en bewustwording. Met behulp van tarotkaarten en of persoonlijk boodschappen van de spirits voor een ieder in de groep zal het een mooie ervaring worden die nieuwe inzichten en/of healings met zich mee brengen.