Even voorstellen

Mijn naam is Anneke Biersteker, ik ben geboren op 7 mei 1961 in Den Helder. Vanaf mijn tiende levensjaar woon ik in de gemeente Langedijk. Van origine ben ik wijkziekenverzorgster met ruim 25 jaar ervaring.

Ruim 20 jaar geleden ben ik gewezen op mijn hoge gevoeligheid door holistisch therapeut Arthur van Steen. Sindsdien ben ik mijzelf gaan verdiepen en ontwikkelen in de wereld van spiritualiteit en zo langzamerhand zijn er voor mij heel wat puzzelstukjes op zijn plaats gekomen.

Door de omgang met zieken en zwaar gehandicapte mensen leer je, als je goed luistert naar hun verhalen, dat ze allemaal iets in hun leven gemist hebben. Verdriet, omdat het vroeger zo was en het niet anders kon en zelf het zo graag anders hadden gewild. Ook emoties zoals angst en bitterheid vieren hoogtij en hebben duidelijk invloed op het lichaam.

Een prachtig onderdeel van mijn beroep was het verzorgen van wonden en bijdragen aan de genezing daarvan. Gaandeweg mijn ontwikkeling in spiritualiteit is het verzorgen en genezen van ‘wonden’ in hart en ziel mijn favoriete onderdeel geworden.

Vanaf 2000 ben ik naast de groei gaan praktiseren. Mijn praktijk ‘ARKRA’ is aan huis. Ik geef consulten en gebruik daarbij met name mijn invoelend vermogen, verschillende tarotkaarten en kristallen. Ik magnetiseer ter plekke of op afstand. Door de jaren heen is het duidelijk geworden vanuit de spiritworld dat ik als intermediair hulp mag bieden aan mensen om hun ziel te ontmoeten en zo nodig bewust te laten worden van de emotionele angels, die de weg stagneren naar de ziel… en fysieke klachten kunnen veroorzaken. Natuurlijk begeleid ik mensen om zichzelf te bevrijden van die emotionele angels.

Het is namelijk hoog tijd dat we niet meer in de ‘pijn’ blijven hangen en ons niet meer te veel laten beïnvloeden door de indoctrinaties van kerk, maatschappij, media en politiek, maar daadwerkelijk gaan luisteren naar en omgaan met ons gevoel.

Anneke

Anneke03