Een kerstgroet vanuit de praktijk ARKRA

Lieve mensen,

De kerst en 2020 staan voor de deur, en heb weer mooie dierbare wonderen mogen ervaren.

Waaronder:

Het diep indrukwekkende bezoek aan het pelgrimsgraf van apostel Petrus in de catacomben van het Vaticaan ! De energie van simpelheid, puurheid en oprechtheid vanuit het hart heeft mij diep geroerd. Wat mij een “rijk” gevoel heeft gegeven, en in het niets staat vergeleken met de kunstschatten en materiële rijkdommen die het Vaticaan ook bezit.

Tja en dan het Oma worden van een prachtige kleinzoon is een niet te beschrijven ervaring als je de intensiteit en intimiteit ervaart als je zo’n mooi kind mag zien en vasthouden. Hij heet Luuk en deze naam betekent: Vol Licht.

En dan de hulp die ik mocht verlenen aan kinderen en volwassenen, om hen een stuk verlichting (ARKRA) mee te geven om weer met bewustwording, goede moed en vertrouwen de draad in het leven (weer)op te pakken. Dank voor het vertrouwen in mij.

Wat de praktijk betreft, zijn er wel wat ontwikkelingen op komst, zo zal er binnenkort een ander e-mailadres komen omdat deze huidige onhandig en onvoldoende werkt, uiteraard worden jullie hiervan op de hoogte gesteld. Het e-mailadres is ondertussen bekend en luidt: anneke@arkra.nl

10 januari 2020 start ik weer een cursus zelfreflectie. Er is eventueel nog een plekje vrij mocht je belangstelling of informatie hierover willen hebben, neem gerust even contact op.

Naast de “gewone” consulten en de cursussen tarot, kan je ook bij mij terecht voor een cursus pendelen en magnetiseren. Daarnaast kan ik bij je thuis komen om je huis te reinigen van ongewenste energieën.

De prijzen blijven voorlopig gehanteerd

  • Consult : € 45,- per 45 min.
  • Cursus: € 35,- per dagdeel
  • Huisreiniging: € 45,- per 45 minuten

Ten slotte zal de turbulentie die we in de wereld en in onszelf ervaren nog in 2020 voelbaar zijn en heb het volgende kerstgedicht/boodschap geschreven:

Lief Mens,

Onderweg naar de kortste dag van het jaar
Zijn we vaak graag met dierbaren bij elkaar
Soms uit vrije wil, soms verplicht
Vieren wij het feest van licht
Licht doet vele wonderen
Die een ieder kan verwonderen
Licht voor het (in)zien
Verlichting van je zorgen bovendien
Licht en verlichting geven je zoveel vrijheid
Dit fenomeen is al bekend sinds de oertijd
Herinner je wie je werkelijk bent
Zodat je het licht in jezelf herkent!!!

Fijne dagen en veel licht en verlichting toegewenst!

Lieve groet,

Anneke

Nieuwsbrief

Lieve Mensen,
 
Scholen zijn weer begonnen en het gewone dagelijkse leven is bij de meeste mensen weer opgepakt. We hebben volop kunnen genieten van het mooie weer, soms was het zo warm dat we automatisch gedwongen werden om een paar versnellingen terug te schakelen. Het tempo waarin we deze tijd leven kan en mag dus gereduceerd worden om dichter bij ons gevoel te komen.
 
Daarnaast is het mij in deze zomer nog duidelijker geworden wat in dit leven (en vorige levens) een grote rol speelt namelijk: Passie.
Handelen vanuit een liefdevol en moedig hart, dus ook vanuit gevoel.
 
Daarbij hoort en hoorde ook het bewaken en beschermen van kosmische geheime bewijzen. Geheimen die feitelijk geen geheimen zijn, alleen al eeuwenlang onderdrukt worden door de mens zelf. Het verleden bewijst en vertelt dat, de mensen die in contact stonden met de kosmos of spirits en alles wat op esoterisch gebied plaatsvond zoals Jezus, heksen, ridders van de Rozenkruisers(waaronder ik) en tempeliers letterlijk en figuurlijk monddood werden gemaakt. Alleen om macht en geld.
 
Angst werd en wordt nog steeds gezaaid, angst is een van de grote emoties naast bitterheid, schuld, wraak, woede, teleurstelling, enzovoort, die de persoonlijke ontwikkeling flink in de weg kunnen staan en fysieke klachten kunnen veroorzaken. Ook bij mij stagneerde de moed, om uit angst voor veroordeling te handelen naar mijn visie en gevoel. Echter voel ik een passievolle innerlijke drang om niet in de pijn te blijven, en vooral in openheid mijn eigen weg te gaan.
 
Generaties lang is er te kort aandacht gegeven aan hoe we als individu met emoties en persoonlijke (spirituele) ontwikkeling om kunnen gaan. Deze ontwikkeling staat ten opzichte van de snelheid in de ontwikkeling op technologisch en wetenschappelijk gebied nagenoeg stil en is daarom belangrijk dat je jezelf gaat herkennen en erkennen (spiritualiteit).
 
Vanuit deze visie en passie wil ik vanaf vier oktober de cursus zelfreflectie voortzetten, dit keer op 5 donderdag middagen. Informatie over deze cursus en nog meer vind je op mijn vernieuwde website www.arkra.nl.
 
Wederom mijn dank aan Collin van ColWebdesign , die de moeite om mijn website te gaan bezoeken vergroot heeft.
 
Tot slot weet dat liefde de allergrootste kracht is en altijd (over) wint! De uiteindelijke drijfveer  van de mens is heel simpel: Handelen vanuit, verlangen naar, openstaan en ontvangen van LIEFDE
 
Liefdevolle groet Anneke